The red-cheeked cordon-bleu or red-cheeked cordonbleu (Uraeginthus bengalus) is a small passerine bird. This estrildid finch is a resident breeding bird in drier regions of tropical sub-Saharan Africa. Red-cheeked cordon-bleu has an estimated global extent of occurrence of 7,700,000 km².
Red-cheeked Cordonbleu
Date Location Count
2020-07-04 04:41Murchison Falls NP--Paraa Safari Lodge to Tangi Gate7
2020-06-17 07:20Nyarutarama Lake and Golf Course3
2020-07-15 07:18Nyabarongo River
2020-06-27 07:34Nyandungu Wetland2
2020-07-03 16:10Budongo Forest Reserve--Royal Mile1
2020-07-13 06:44Lake Mburo NP6
2020-06-25 09:29Akagera NP--Mutumba Hills Campsite
2020-07-07 10:04Akagera NP -- Rwisirabo to Muyumbu Hills20
2020-06-21 13:48Akagera NP--Akagera Lodge5
2020-06-27 06:59Serengeti NP--Seronera2
2020-07-04 06:15Nairobi NP
2020-07-04 11:36Taita Lowlands--Taita Sisal Estate Dam
2020-06-19 07:18Mikumi NP--Vuma Rd7
2020-07-05 15:21Sagala Lodge/Ndara Ranch
2020-06-20 06:10lower Galana River @ Kulalu, Kudu and Doa-Doa Camps
2020-06-19 12:56Sala Gate to Kakoneni
2020-06-19 10:10Lake Jilore
2020-07-14 13:25Nguuni Nature Sanctuary3